Buitenverblijf met berging

Buitenverblijf met berging: de perfecte uitbreiding

Wilt u graag genieten van een relaxte zithoek in uw tuin, maar mist u nog de praktische opbergruimte voor uw tuinmeubelen of gereedschap? Dan is een buitenverblijf met berging van WimWood de ideale oplossing. Hiermee combineert u in een WimWood buitenverblijf het relaxte van een zitgedeelte met het praktische van een berging. 

Verschillende buitenverblijven met berging

WimWood biedt verschillende soorten buitenverblijven. U kunt kiezen voor een robuust buitenverblijf of een modern buitenverblijf. De moderne buitenverblijven hebben een modern en strak uiterlijk. Een robuust buitenverblijf is massiever uitgevoerd en heeft een stoere uitstraling.

Onze bergingsmodule is eenvoudig te combineren met beide soorten buitenverblijven. Zo kunt u de berging aanpassen aan het gewenste formaat. U kunt daarnaast de bergingsmodule zowel links als rechts monteren. De exacte locaties van de deur kunt u ter plaatse bepalen. 

Waar bestaat het buitenverblijf met berging precies uit?

De berging bestaat in de basis uit vier enkelwandige, onbehandelde zweeds rabat wanden. Daarnaast heeft de berging een enkele paneeldeur met glas. De deur wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk. 

De bergingsmodule bestaat standaard uit vier enkelwandige Zweeds rabat wanden en een enkele paneeldeur met glas. De deur wordt geleverd inclusief hang- en sluitwerk. U kunt er echter ook voor kiezen om de wanden aan te passen, bijvoorbeeld door de wand aan de kant van het zitgedeelte te plaatsen. Zo kunt u het buitenverblijf met berging helemaal naar wens aanpassen. 

Koop een buitenverblijf met berging bij WimWood 

Bij WimWood bieden we ook losse bergingsmodules aan, die u zelf kunt combineren met uw bestaande buitenverblijf of terrasoverkapping. Zo creëert u een praktische en mooie opbergruimte in uw tuin, zonder dat het ten koste gaat van de relaxte zithoek.

Bestel vandaag nog uw buitenverblijf met berging bij WimWood en geniet van een praktische en sfeervolle overkapping in uw tuin.  

Buitenverblijf Robuust met berging

Buitenverblijf Modern met berging