Pergola’s

Een houten pergola is het perfecte bouwwerk waaronder u heerlijk kunt genieten in uw eigen tuin. Een houten pergola verschilt van een terrasoverkapping in het feit dat een pergola een losstaande constructie in uw tuin is, een terrasoverkapping wordt direct aan de woning bevestigd. Onze houten pergola’s zijn ideaal om extra schaduw toe te voegen aan uw terras of tuinpad. Daarnaast geeft een pergola een mooie sfeervolle uitstraling aan uw tuin, zeker als u hier klimplanten tegenaan laat groeien. Een goed beeld krijgen hoe een houten pergola er in uw tuin uit zal zien? Neem dan zeker even een kijkje bij onze projecten om inspiratie op te doen.

Houten pergola’s van WimWood

Bij WimWood bieden wij diverse soorten houten pergola’s in standaardmaten, ook is het mogelijk om te kiezen voor een op maat gemaakte constructie die perfect in uw tuin past. Al onze pergola’s zijn te combineren met Nesling harmonicadoeken of u kunt er voor kiezen om ruiters op de pergola te plaatsen. Ruiters zijn balken die in de breedte op de liggers geplaatst worden. Het is ook mogelijk om gaasmatten te plaatsen zodat u het dak gemakkelijk kunt laten begroeien. Wilt u de mogelijkheid hebben om de pergola van de zijkant af te sluiten? Dan kunt u Coolfit rolgordijnen van Nesling bevestigen of u kunt kiezen voor een sfeervolle begroeide zijkant.

Wij bieden drie verschillende varianten pergola’s, hierdoor is er altijd een variant te vinden die perfect past bij de stijl van uw tuin. Bovendien helpen wij u graag met het uitzoeken van een pergola die helemaal naar wens is. Bij alle pergola’s kunt u kiezen uit drie constructie pakketten: een houtpakket, een bouwpakket of een bouwpakket compleet. Zo kiest u altijd een pakket die het beste aansluit bij uw wensen.

Onze pergola’s

De pergola’s van WimWood worden geleverd in duurzaam Douglas hout, waarbij u kunt kiezen uit fijnbezaagd of glad geschaafd hout. Dit type pergola geeft een fijne sfeervolle uitstraling aan uw tuin en gaat perfect samen met de Coolfit harmonicadeuren. 

Pergola Robuust

Liever een moderne look in uw tuin? Dan is onze Pergola Robuust het type pergola voor u! Dit type kunt u plaatsen zonder schoren voor een moderne uitstraling. De schoren worden wel door ons meegeleverd, zodat u deze later nog kunt toevoegen mocht u dit willen. De schoren geven namelijk altijd meer stabiliteit aan de constructie. Ook deze robuuste constructies worden gemaakt van Douglas hout in een fijnbezaagde of glad geschaafde uitvoering.

Pergola Extra Robuust

Onze Extra Robuuste Pergola’s zijn een zeer indrukwekkende toevoeging aan uw tuin. De massieve staanders en liggers van 20 x 20 cm geven een robuuste en luxe uitstraling. Ook dit type pergola is perfect te combineren met de harmonicadoeken van Nesling, deze zijn optioneel verkrijgbaar.

Bij alle type pergola’s kunt u ervoor kiezen om deze te beitsen, dit geeft uw houten pergola meteen een heel andere uitstraling. Bovendien is uw houten pergola goed beschermd tegen het Hollandse winterweer. Tot slot bieden wij ook de pergola’s van Nesling zelf aan. Bij deze pergola’s is de harmonicadoek altijd in de prijs inbegrepen. Deze pergola’s zijn verkrijgbaar in een aluminium variant en in een variant van Douglas hout.

Vragen over onze pergola’s of wilt u een op maat gemaakte pergola? Neem dan even contact met ons op via e-mail of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bekijk ook onze buitenverblijven en terrasoverkappingen.

WimWood Pergola

pergola-standaard

WimWood Pergola Robuust

WimWood Pergola Extra robuust