Houten bouwpakketten | WimWood

Bij WimWood bieden we pergola’s, buitenverblijven en terrasoverkappingen aan. Deze komen in houten bouwpakketten. Bij WimWood bieden we onze houten constructies aan in drie verschillende soorten pakketten. Met de bouwpakketten proberen we onze variëteit aan klanten het beste te bedienen. U hoeft geen ervaren doe-het-zelver te zijn dankzij de verschillende houten bouwpakketten die wij aanbieden. Bekijk het pakket dat bij u past! 

Houtpakket

Het houtenpakket is ons basispakket en de goedkoopste optie van alle bouwpakketten. Bij het houtpakket ontvangt u al het hout wat u nodig heeft. U dient het hout zelf op maat te zagen en te bewerken. Het bewerken van het constructiehout, het inkorten van de staanders, het zagen van de inkepingen en de schoren doet u dus zelf. Dit bouwpakket is geschikt voor (ervaren) doe-het-zelvers. Een groot voordeel van dit houtpakket is dat u ter plaatse zelf de exacte maatvoering kunt bepalen.

De benodigde schroeven zitten niet bij dit pakket inbegrepen. Uiteraard kunnen we u een lijst met de benodigde schroeven verstrekken of u kunt een los schroevenpakket bij ons bestellen.

Uitbreiding van het houtpakket

Bij een buitenverblijf, carport of terrasoverkapping met een plat dak, is de EPDM dakbedekking en de waterafvoer inbegrepen. Een regenpijp is hierbij optioneel. Indien u geen EPDM dakbedekking wilt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Bouwpakket

Het bouwpakket van WimWood bevat al het hout wat u nodig heeft. Daarnaast wordt al het constructiehout op maat gezaagd en ingekeept waar nodig. Hierdoor is dit houten bouwpakket snel in elkaar te zetten en hoeft u zelf nauwelijks te zagen. 

De benodigde schroeven zitten niet bij dit pakket inbegrepen. Uiteraard kunnen we u een lijst met de benodigde schroeven verstrekken of u kunt een los schroevenpakket bij ons bestellen.

Wat zagen we?

WimWood zorgt ervoor dat het constructieve hout gezaagd bij u geleverd wordt. De staanders, ringbalken, schoren en dakbalken worden op maat gezaagd. Daarnaast worden de staanders en eventuele ringbalken ingekeept.

Wat moet u zelf doen?

Al het afwerkingshout zaagt WimWood niet omdat bij een kleine afwijking in de montage bij een buitenverblijf, een lekkage of kieren kunnen ontstaan. Het afwerkingshout is het dakbeschot voor het plafond, de rabatdelen voor de wanden, de sponningplanken (20 mm dik) voor het plafond. 

Bij een buitenverblijf, carport of terrasoverkapping met een plat dak is de EPDM dakbedekking en waterafvoer altijd inbegrepen. Een regenpijp is optioneel.

Bouwpakket compleet

Dit is het meest complete houten bouwpakket dat WimWood aanbiedt. Naast dat al het constructiehout op maat gezaagd en ingekeept is, leveren wij de benodigde betonpoeren, snel beton, houtdraadbouten en alle andere benodigde schroeven en ijzerwaren mee. Bij een terrasoverkapping leveren we standaard een aluminium knelstrip mee. 

Wat zagen we?

WimWood zaagt het constructieve houtwerk. Dit houdt in dat wij de houten onderdelen bedoeld voor het geraamte van het bouwwerk op maat zagen. De staanders, ringbalken, schoren en dakbalken worden in de juiste lengte gezaagd en geleverd. Ook worden de staanders en eventuele ringbalken ingekeept. 

Wat moet u zelf doen?

Al het afwerkingshout zaagt WimWood niet omdat bij een kleine afwijking in de montage bij een buitenverblijf, een lekkage of kieren kunnen ontstaan. Het afwerking hout is het dakbeschot voor het plafond, de rabatdelen voor de wanden, de sponningplanken (20 mm dik) voor het plafond. 

Bij een buitenverblijf, carport of terrasoverkapping met een plat dak is de EPDM dakbedekking en waterafvoer altijd inbegrepen. Een regenpijp is optioneel.

Bij een terrasoverkapping is in het complete bouwpakket een aluminium knelstrip opgenomen.

Bekijk het assortiment van WimWood en kies het bouwpakket dat bij u past!