Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Onze levertijd binnen Nederland is gemiddeld 4-5 dagen en in België 6-9 dagen. Als u tijd kritisch bent, neemt u dan contact met ons op, we kunnen u exact vertellen wanneer we kunnen komen leveren. We kunnen ook een leverdatum afspreken die na de actuele levertermijn ligt. Leveren in het weekend is niet mogelijk.

Om de transportkosten zo laag mogelijk te houden, optimaliseert onze transporteur zijn dagelijkse routes. Zodoende hebben we geen invloed op het tijdstip van leveren, een voorkeur overbrengen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.
Een dag van te voren ontvangen we van de transporteur een tijdvak, we geven dit zo spoedig mogelijk aan u door.
Op de dag van levering wordt u gebeld of gewhatsappt door de chauffeur, zo hoeft u niet een hele dag voor ons thuis te blijven. Kunt u niet thuis zijn? Dan is dat voor ons geen probleem, we lossen dan in de voortuin of eventuele oprit.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte en maken we een nieuwe afspraak met u.

Het is niet mogelijk eventuele openstaande betalingen uit te voren bij de chauffeur.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
Voor Nederland: €99,00
Voor Belgie: €125,00

Eventuele retourkosten bedragen €149,00