Levertijd en verzendkosten

Wij bezorgen binnen heel Nederland, Belgie en West-Duitsland.
Wij hebben onze processen strak ingericht om zo snel en efficient mogelijk uw bestelling bij u af te leveren. Onze levertijd binnen Nederland is gemiddeld 4 tot 5 dagen en in België en West-Duitsland 6 tot 9 dagen. *

De betonpoeren en toebehoren sturen we desgewenst vooruit, die staan bij ons klaar en hebben we binnen 1 of 2 werkdagen bij u. Zo kunt u razendsnel aan de slag met uw fundering.

Onze glazen schuifwanden hebben een langere van levertijd 14 dagen.

Zodra uw order verwerkt is, ontvangt u van ons een email met daarin de leverdatum of leverdata. Het is mogelijk een leverdatum af te spreken die na onze actuele leveringstermijn ligt.
We leveren alleen op doordeweekse dagen, maandag tot en met vrijdag.
Als u tijd kritisch bent, neemt u dan contact met ons op, we kunnen u exact vertellen wanneer we kunnen komen leveren.

Om de transportkosten zo laag mogelijk te houden, optimaliseert onze transporteur zijn dagelijkse routes. Zodoende hebben we geen invloed op het tijdstip van leveren, een voorkeur overbrengen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.
Een dag van te voren ontvangen wij van onze transporteur de tijdvakken. We geven dit zo spoedig mogelijk aan u door.
Op de dag van levering wordt u gebeld of gewhatsappt door de chauffeur, zo hoeft u niet een hele dag voor ons thuis te blijven. Kunt u niet thuis zijn? Dan is dat voor ons geen probleem, we lossen dan in de voortuin of eventuele oprit.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte en maken we een nieuwe afspraak met u.
Aan gecommuniceerde levertijden kunnen helaas geen rechten worden ontleend.

Het is niet mogelijk eventuele openstaande betalingen uit te voren bij de chauffeur.

De verzendkosten bedragen:
Voor Nederland: €99,00
Voor Belgie: €129,00
Voor West-Duitsland €149,-

*
In het hoogseizoen kunnen levertijden iets oplopen. U wordt hier door ons over geinformeerd met de verwerkingsemail. Wilt u niet voor verassingen staan? Ook voor u besteld kunnen we u voorzien van de actuele leveringstijden.