Pergola Robuust

 • Pergola Robuust

  Pergola Robuust 330×240

  Waardering 0 uit 5
  899,00 Select options
 • Pergola Robuust

  Pergola Robuust 330×330

  Waardering 0 uit 5
  949,00 Select options
 • Pergola Robuust

  Pergola Robuust 430×240

  Waardering 0 uit 5
  949,00 Select options
 • Pergola Robuust

  Pergola Robuust 430×330

  Waardering 0 uit 5
  999,00 Select options
 • Pergola Robuust

  Pergola Robuust 400×410

  Waardering 0 uit 5
  999,00 Select options
 • Pergola Robuust

  Pergola Robuust 530×240

  Waardering 0 uit 5
  1.049,00 Select options
 • Pergola Robuust

  Pergola Robuust 530×330

  Waardering 0 uit 5
  1.099,00 Select options
 • Pergola Robuust

  Pergola Robuust 530×410

  Waardering 0 uit 5
  1.149,00 Select options

Pergola robuust

Een robuuste pergola is een echte aanwinst in uw tuin. De pergola robuust is een stoer houten bouwwerk in uw tuin waar u onder kunt genieten. In combinatie met een harmonicadoek kunt u op een warme zomerdag heerlijk in uw tuin genieten, zonder last te hebben van de zon. Een pergola voegt daarnaast veel karakter en sfeer toe aan uw tuin. Laat de pergola bijvoorbeeld begroeien voor een extra mooi effect. Hiervoor raden we de optionele tussen liggers aan zodat de klimplanten optimaal kunnen groeien. De robuuste pergola’s van WimWood onderscheiden zich door de massieve staanders en ringbalken.

Creëer verschillende stijlen met de pergola robuust

De robuuste pergola’s zijn verkrijgbaar in Douglas hout wat een kenmerkende roodbruine kleur heeft. Eikenhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur. Mocht u interesse hebben in een robuuste pergola van Eikenhout, neem dan contact met ons op. Met een robuuste pergola kun je veel verschillende kanten op. Zo kan de pergola robuust volledig naar eigen smaak gemaakt worden, zodat deze perfect past in het interieur van uw tuin.

Kies er bijvoorbeeld voor om tussen liggers te laten plaatsen. Dit zijn de balken die in de breedte op de liggers geplaatst worden. Dit maakt het makkelijker om de pergola te laten begroeien. De pergola robuust gaat daarnaast perfect samen met de Coolfit harmonicadoeken van Nesling. Bevestig het doek aan de pergola en creëer hiermee schaduw onder de pergola. 

Robuust pergola bouwpakket

Bij WimWood kun je de pergola bestellen in verschillende soorten bouwpakketten. Bent u bijvoorbeeld een echte doe-het-zelver of heeft u wat minder ervaring in het bouwen van een pergola? Wij hebben pakketten in verschillende niveaus, waardoor het voor iedereen mogelijk is om de robuuste pergola te bouwen. Kies voor een houtpakket, bouwpakket of een compleet bouwpakket. Wij raden aan een compleet bouwpakket te bestellen wanneer u niet veel ervaring heeft.

Pergola robuust kopen bij WimWood

De pergola robuust is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat de pergola in elke tuin past. Staat uw maat er niet bij? Vul dan uw gewenste maat in op de product pagina bij de Persoonlijke maatvoering. Bij WimWood stellen wij graag een mooie pergola naar wens voor u samen. Wij hebben al veel mooie projecten kunnen verwezenlijken.