Over ons

WimWood heeft als missie om het buiten genieten voor iedereen bereikbaar te maken. Wij zetten onze  A-kwaliteit producten met een minimale marge in de markt. Één onderdeel van ons bedrijfsmodel om dit mogelijk te maken is het niet hebben van een showroom. Dit scheelt enorm in de kosten. Wél hebben wij een eigen voorraad en kunnen we overal in Nederland leveren binnen een week. 

Ons Douglas hout is altijd mooi van structuur en kleur, warmte scheppend en straalt een ongelofelijke sfeer uit. Met douglas hout creëert u uw buitenverblijf of constructie precies zoals u hem wilt hebben.

Bij WimWood zijn we ons ervan bewust dat een duurzame economie en maatschappij harder nodig zijn dan ooit. Douglas hout van WimWood is afkomstig uit PEFC© en FSC© gecertificeerde bossen. Indien u uw douglas hout bij ons aanschaft, draagt u bij aan verantwoord bosbeheer. Zo kunnen ook de volgende generaties blijven genieten van, en oogsten in onze bossen.

Onze producten bieden we aan in verschillende maatvoeringen, met verschillende opties en zijn voorzien van duidelijke beschrijvingen, mocht u toch vragen hebben kunt u ons altijd bellen voor deskundig advies.

Scroll naar top