Nesling harmonicadoeken

De Nesling harmonicadoeken geven u de vrijheid om zowel in de zon als in de schaduw te zitten. Bevestig het doek aan uw pergola en bepaal zelf hoeveel schaduw u wilt. De harmonicadoeken zijn net zo makkelijk te monteren als te gebruiken en geven u jarenlang plezier! 

Kan ik een Nesling harmonicadoek verstellen?

Schaduw of zon? Dat bepaalt u zelf. De hoeveelheid zon op uw terras kunt u eenvoudig afstemmen. Het schaduwdoek loopt namelijk over RVS kabels en kan handmatig open- en dichtgetrokken worden. De Coolfit harmonicadoeken worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal:

 • Katrollen
 • Baleinen
 • Staalkabels
 • Touw
 • Spanners

De Nesling harmonicadoeken kunt u zelf eenvoudig monteren met behulp van de meegeleverde montagehandleiding of bekijk onderstaande montagevideo:

Zoekt u iets anders uit het assortiment van Nesling? WimWood is officieel dealer van Nesling en verkoopt alle producten.

Een Nesling harmonicadoek voor iedere pergola

Een Nesling harmonicadoek gaat perfect samen met een pergola van WimWood. Alle maten pergola’s kunnen gecombineerd worden met de Coolfit Harmonicadoeken van Nesling. Onderstaand de standaardmaten van de Nesling harmonicadoeken: 

De harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in de kleuren gebroken wit, antraciet, zwart, lime groen of zand. De afbeelding hieronder geeft de kleuren goed weer.  

harmonica-doeken

Nesling harmonicadoek op maat

Als u liever een Nesling harmonicadoek op maat wilt, is dat mogelijk. tot een maximale breedte van 400 cm kan WimWood alles leveren. Houd er rekening mee dat de binnenmaten van uw pergola in de breedte 10 cm ruimer moeten zijn dan het harmonicadoek breed is. Dit in verband met het gebruik van het doek. Voor meer informatie over het maatwerk, de levertijd en de prijs verwijzen wij u door naar de website van Nesling.

Tips voor onderhoud van uw Nesling harmonicadoek

De Coolfit doeken zijn vuil-, vocht- en schimmelwerend. Wel adviseren wij om uw Nesling harmonicadoek af te halen in de winter of af te dekken met de Nesling beschermhoes. De hoes zorgt ervoor dat het doek kan blijven hangen en toch beschermd wordt. Verdere tips voor onderhoud zijn:

 • Voor de beste reiniging kunt u gebruik maken van een zachte borstel, lauw water en groene zeep. Vuil hecht zich niet aan de stof van het doek, waardoor opliggend vuil eenvoudig te verwijderen is;
 • Het doek mag niet in de wasmachine;
 • Plaats geen hittebron, bijvoorbeeld een warmtelamp, in nabijheid van het harmonicadoek;
 • Verwijder het schaduwdoek bij storm (windkracht 6 of hoger) om beschadiging te voorkomen;
 • Als u het doek in de schuur opbergt, let dan op voor knaagdieren;
 • Indien het harmonicadoek stroef beweegt, controleer dan of de kabels evenwijdig lopen of smeer de kabels in met vaseline.