Zijwanden

Bij WimWood begrijpen we dat u uw buitenverblijf zoveel mogelijk wilt personaliseren. Daarom heeft WimWood ook zijwanden ontwikkeld voor de WimWood buitenverblijven. Zo kunt u nog meer variëren en uw aankoop nog meer afstemmen op uw wensen.

De wanden van WimWood zijn samengesteld uit fijnbezaagd Douglashouten rabat delen of uit glad geschaafde blokhutprofiel planken.

Zweeds Rabat

De robuuste Zweedse rabatplanken hebben een breedte van 19,5 cm. Door het speciaal gefreesde sponing profiel vallen de planken in elkaar. De zijwand A bestaat uit rabatdelen van 400cm. De zijwand B bestaat uit rabatdelen van 300cm.

U kunt kiezen tussen een enkelwandige of dubbelwandige afwerking. Een dubbelwandige afwerking is niet alleen van twee zijdes mooi afgewerkt, het biedt u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld isolatie materiaal of elektriciteitsdraden onzichtbaar weg te werken.

Qua kleur kunt u kiezen tussen een blanke, onbehandelde afwerking, of de zwart gespoten variant.

Blokhutprofiel

De blokhutprofiel planken zijn gladgeschaafd en hebben een breedte van 19,5 cm, ze zijn 2,8 cm dik. De zijwand A bestaat uit blokhutplanken van 400cm. De zijwand B bestaat uit blokhutplanken van 300cm