Pergola’s Robuust

De robuust uitgevoerde pergola’s van WimWood zijn stoere houten bouwwerken in uw tuin waaronder u kunt genieten. Pergola’s zijn in alle maten te maken die u maar wilt. Deze robuuste pergola’s van WimWood zijn zo ontworpen dat ze perfect samen gaan met de harmonica doeken van Nesling
De robuuste pergola’s van WimWood onderscheiden zich door de massieve staanders en ringbalken van 15×15 of zelfs 20×20! Verkrijgbaar in zowel Douglas hout als Eiken hout!
Maar u kunt met een pergola van WimWood meerdere kanten op. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ruiters te plaatsen. Dit zijn de balken die in de breedte op de liggers geplaatst worden.
Wat ook een mogelijkheid is, is het bevestigen van gaasmatten zodat u het gemakkelijk kunt laten begroeien. In de zijkanten kunt u Coolfit rolgordijnen van Nesling bevestigen. Maar u kunt het ook dichtmaken met een frame bekleed met potdeksel planken. Wat dacht u van een begroeide zijkant?

Staat uw maat er niet bij? Voor maatwerk kunt u contact opnemen via info@wimwood.nl of via het contactformulier voor een vrijblijvende prijsopgave.  Wij hebben er echt plezier in om voor u een mooie pergola naar uw wens samen te stellen!

Custom Eikenhouten pergola/overkapping. Staanders/ringbalken uitgevoerd in 20×20. Geen schoren voor een moderne look